a r a s - r i j s c h o o l

Rijschool Overvecht: #1 Beste & Goedkoopste Autorijschool - Aras Rijschool

Bij Aras Rijschool Overvecht behaal je jou rijbewijs op een leuke en leerzame manier. Je hoeft bij ons niet meer te wachten tot je 18 jaar om te beginnen met je rijlessen. Vanaf 16 jaar mag je beginnen met je theorie examen, en vanaf 16,5 jaar met de rijlessen. Op je 17de mag je gaan afrijden, tot je 18de rij je dan met de door jou gekozen rij coach. Wij bieden zowel lossen lessen als pakketten aan, uiteraard zijn de pakketten wel voordeliger.

Aras Rijschool Overvecht

Aras Rijschool Overvecht besteed veel aandacht aan het geven van kwalitatief hoogwaardige rijlessen. Wij streven naar een goede lesmethode en verbeteren deze waar nodig. Je krijgt een persoonlijk, interactieve en gestructureerde manier van lesgeven. Voertuig beheersing, regelkennis en verkeersinzicht worden door onze lesmethode jou snel toegankelijk gemaakt.

De lessen worden gegeven in een moderne lesauto en door instructeurs die regelmatig worden getoetst door het INNOVAM. Er is een ruime keuze in les pakketten, spoed opleidingen en losse lessen. Tijdens het lessen rijd je altijd in de zelfde auto met de zelfde rij instructeur.

Aras Rijschool Overvecht bied jou een stevige basis voor jouw rij opleiding. De vorderingen van jouw worden bijgehouden op een speciale instructie kaart, deze worden aan het eind van elke les met jou doorgenomen.

Kortom je wordt niet alleen maar opgeleid om je examen, Aras Rijschool Overvecht zorgt er voor dat wanneer je alleen achter het stuur zit je veilig en bekwaam aan het verkeer kunt deelnemen. Vraag een gratis proefles aan.

Veel aandacht

Maximale aandacht voor jouw rijvaardigheid!

Kwalitatief hoogwaardig rijlessen

Ontdek de kwaliteit van onze hoogwaardige rijlessen!

Persoonlijke, interactieve en gestructureerde autorijlessen

Ervaar persoonlijke, interactieve en gestructureerde autorijlessen op maat.

Voertuigbeheersing, regelkennis en verkeersinzicht

Bereik uitstekende voertuigbeheersing, grondige regelkennis en scherp verkeersinzicht.

Rijplezier met onze instructeurs

Ontdek een wereld van rijplezier met onze instructeurs.

Awesome Image

2toDrive

2toDrive


Op je 17 jarige leeftijd al je rijbewijs halen? Dat kan met 2toDrive. Met 2toDrive kun je al eerder beginnen met je rijlessen, je hoeft niet meer te wachten tot je 18 jaar bent. Als je 16 jaar bent mag je starten met het behalen van je theorie examen. Vanaf 16,5 jaar mag je gaan beginnen met je rijlessen op de openbare weg. Vanaf de dag dat jij 17 jaar bent geworden mag je aan je rijexamen beginnen.

Op het moment dat jij je rijbewijs haalt mag je een auto besturen onder toezicht van je eigen coach. Je eigen coach kan een familielid of kennis zijn. Op je begeleiders pas kan je 5 personen aanmelden als jou coach. Tot je 18de verjaardag mag je alleen rijden als jou coach naast je zit. De rijinstructeur moet wel aan bepaalde eisen voldoen.

​Op je 18de verjaardag mag je zelfstandig de weg op. Het CBR verwacht dat er ongeveer 50.000 jongeren mee gaan doen aan dit traject. Meld je vandaag nog aan zodat wij je optijd kunnen inplannen en voorkom zo wachttijden.

Vroegtijdige start

Begin al op 16,5 jaar met rijlessen.

Veilige overgang

Geleidelijke overgang naar zelfstandig autorijden.

Begeleid rijden

Rij vanaf je 17e onder begeleiding van zelfgekozen rijinstructeur.

Flexibele keuze

Kies je eigen rijinstructeur.

Awesome Image

Bekijk & leer alle verkeersborden in Nederland

Verkeersborden.pdf

Lessen bij Aras Rijschool Overvecht

Aras Rijschool Overvecht heeft mij goed begeleid tijdens de rijlessen. Door de goede begeleiding voelde ik mij na het behalen van mijn rijbewijs zeker in het verkeer. De rijlessen werden op een prettige manier gegeven. Aras Rijschool Overvecht is een prettige rijschool!

Rijlessen

Je begint met de kennismaking met jou persoonlijke rij instructeur. Na de kennismaking stap je voor het eerst in de auto en neemt plaats achter het stuur. Het eerste lesuur ga je op pad om de instructeur en jezelf te leren kennen met betrekking tot het auto rijden. Aan de hand van deze rijles zal de instructeur jou een vrijblijvend advies geven over welk pakket volgens hem het beste bij jou past.

Er zal in overleg een schema worden gemaakt voor de indeling van jou rij opleiding. Aan de hand van de grote van jou pakket en jou kunnen zal je een aantal rijlessen volgen. Als je jou rijinstructeur van mening is dat je toe bent aan het CBR examen zal hij deze in overleg met jou gaan aanvragen. Voor het aanvragen van het examen moeten wij beschikken over jou BSN nummer (Burger Service Nummer), een eigen verklaring (Gezondheids Verklaring) en een machtiging (DigiD).

Op mijn CBR Klik je op het DigiD logo om in te loggen. Hier vul je jou gebruikersnaam en wachtwoord in. Voer hier het rijschool nummer in (1019F3). Vul dan je adres gegevens in. Na het lezen van de voorwaarden druk je op akkoord. Nu machtig je de rijschool. Hier ontvang je een bevestigingsmail van. De bevestigingmail stuur je na ons met jou naam en adres gegevens. Dan ben je nu echt klaar voor het examen.

Aras Rijschool Overvecht hoopt je na het examen te kunnen feliciteren als trotse eigenaar van het rijbewijs.

  • Wat kost een rijles in Utrecht?

  • Hoeveel procent slaagt bij CBR?

De kosten van een rijles in Utrecht variëren afhankelijk van de rijschool en het type les. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €50 en €70 per lesuur.

Het slaagpercentage bij het CBR varieert afhankelijk van het type rijexamen en de locatie. Over het algemeen ligt het gemiddelde slagingspercentage tussen de 45% en 50%.

Ga Naar Boven

Bij gebruik van herexamen worden er kosten in rekening gebracht in verband met de lesauto! (€210,00)

X
nl_NLNederlands