Direct aanmelden

Over Aras Rijschool Utrecht

De autorijschool voor goede én goedkope rijlessen in Utrecht en omgeving!

Lesmethoden

  • Veel aandacht
  • Kwalitatief hoogwaardig rijlessen
  • Persoonlijke, interactieve en gestructureerde autorijlessen
  • Voertuigbeheersing, regelkennis en verkeersinzicht

Meer over Aras Rijschool

Aras Rijschool besteedt veel aandacht aan het geven van kwalitatief hoogwaardig rijlessen, waarbij constant gestreefd wordt naar verbetering van de lesmethoden. Je krijgt op een persoonlijke, interactieve en gestructureerde manier autorijlessen waarmee voertuigbeheersing, regelkennis en verkeersinzicht snel en toegankelijk worden gemaakt voor jou als leerling.

Ook verzorgen wij spoedopleidingen en rijlespakketten op maat en kan je al binnen 2 weken afrijden. Maak daarom snel online een afspraak voor een gratis* proefles of bel Aras Rijschool. Wij verzorgen autorijlessen in Utrecht en omgeving.

Wat kunt u verwachten bij Aras Rijschool?

Rijlessen worden gegeven in een Mercedes CLA 200 door rij instructeurs die regelmatig worden getoetst door het INNOVAM. Je krijgt autorijlessen van een vaste rij instructeur, waardoor je de voordeel hebt dat je een persoonlijke manier van autorijlessen kan ervaren. En dat is juist erg belangrijk bij je rijopleiding. Zo pak je te leren handelingen sneller op dan wanneer je iedere autorijles een andere rij instructeur naast je hebt zitten. We halen je thuis op en brengen je weer terug naar huis zoals een rijles hoort te zijn.

Zo legt Aras Rijschool een stevige basis voor jouw rijopleiding. De instructeurs houden de vorderingen bij op een speciale instructiekaart en nemen na iedere autorijles deze met jou door.

Kortom je wordt bij Aras Rijschool niet alleen opgeleid voor je examen, nee je volgt bij Aras Rijschool een rijopleiding, zodat je daadwerkelijk wanneer je zelfstandig achter het stuur zit veilig en bekwaam aan het verkeer kan deelnemen.

Heeft u een vraag?

Telefonisch contact
06-41997376
Openingstijden
Maandag-Zaterdag: 08:00–20:00
Zondag: Gesloten
Gratis proefles

Meld je direct aan voor een gratis proefles

aanmelden