2toDrive

Rijbewijs als je 17 jaar bent?

Het kan met 2toDrive!

Door 2toDrive kun je nu al eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar.

Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kun je rijexamen doen. En dat regelen we direct voor bij Aras Rijschool.  Wanneer je bent geslaagd voor je rijbewijs mag je tot je 18e verjaardag onder begeleiding autorijden door één door jou gekozen coach(es)

16-jaar
rij-samen-met-jouw-coach

Hoe werkt 2toDrive?

  • Wanneer je 16 jaar bent geworden mag je je theorie-examen gaan doen.
  • Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen op de openbare weg.
  • Op het moment dat je 17 jaar bent geworden, mag je praktijkexamen doen.
  • Heb je je rijbewijs gehaald op je 17e, dan dien je tot je 18e jaar auto te rijden onder begeleiding van een door jou gekozen coach.
  • Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op!

Het CBR verwacht dat ongeveer 50.000 jongeren gaan meedoen aan deze proef. Meld je vandaag daarom nog aan zodat we je kunnen inplannen en voorkom zo wachttijden.

Aras Rijschool en 2toDrive?

Wij bieden rijlessen aan voor ieder die 16,5 jaar is geworden. Zeker voor de jonge bestuurder is het belangrijk goede begeleiding te krijgen. Voor deelnemers aan de 2toDrive lessen is er extra aandacht en hulp tijdens het autorijden om alles goed te leren. Zo ben je helemaal klaar om op je 17de je rijbewijs te halen. Bekijk ons aanbod en neem direct contact op met Aras Rijschool.

[]
1 Step 1
Neem contact op
Naamyour full name
Telefoonnummeryour full name
Vragen en opmerkingenmore details
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft